Webb, backend och Node.js för nybörjare

Väntelista

Kursbeskrivning

Lär dig grunderna i webbutveckling! Denna kurs är för dig som vill få en bred förståelse för hur man programmerar hemsidor för webben.

Vi kommer att gå igenom grunderna i JavaScript och Node.js och hur man planerar och strukturerar ett webbprojekt. Du kommer att lära dig använda olika moderna verktyg för webbutveckling så som GitHub och publiceringsverktyg.

När veckan är klar kommer du att ha din webbapplikation live på internet. Den här kurser är perfekt för dig som vill få en grund i webbutveckling med fokus på backend och logiken bakom hemsidor.

Du kommer lära dig

Passar dig som

Vill lära dig mer om webb och JavaScript. Du behöver vara bekant med lite HTML och CSS sedan tidigare men du kan vara nybörjare på JavaScript och Node.js. Det kommer vi att gå igenom från början.

Information om kodresan

Denna kurs är en del av 100 Tjejer Kodar i Barcelona – vår största kodresa för året med totalt fem parallella kurser och 100 deltagare. Kursen hålls på Valkiria Hub Space i Barcelona den 24-29 September. I kursavgiften ingår också flertalet event under veckan på plats i Spanien. Läs mer detaljer om lägret, boenden och event.

Hej, jag heter Lovis Dahl

Jag kommer vara er lärare på denna kurs. Jag gillar katter, kaffe och kod, och jobbar som backendutvecklare på Greta.io, vi bygger ett nytt sätt att distribuera data på internet!

När

24-29 September 2017. Start 24 sept. kl 17.00 med välkomstevent, klasser pågår 25-29 sep. mellan 9-16.00.

Förkunskaper

Kursen är för nybörjare

Kurstimmar

30h

Vad ingår

Kursbiljett, välkomstmingel och avslutningsfest ingår. Boende, flyg och mat ingår ej.

Pris

6.800kr ex. moms

Väntelista

Fler kurser i Barcelona

Frontend Development with React.js

Webbutveckling för nybörjare

Bygg appar för iPhone med Swift

Game Development for Beginners