Webbutveckling för nybörjare

Väntelista

Kursbeskrivning

I denna fullmatade kurs går vi igenom allt du behöver veta om att programmera hemsidor för webben. Du kommer lära dig hur webbutveckling går till på riktigt. Tillsammans bygger vi varsin quizsida, där du programmerar både frontend och backend delarna.

Hemsidan kommer vara live på nätet efter avslutad kurs. Här är några exempel på sidor som byggts föregående år: Anna Marias trippelquiz, Spoiler Alert, Hornstullquiz.

Den här kursen är perfekt för dig som är nybörjare inom programmering och vill få en bred förståelse för alla bitar inom webbutveckling.

Du kommer lära dig

Passar dig som

Det här är en intensivkurs inom webbutveckling. Du behöver inte ha programmerat tidigare men vi ser gärna att du känner till begrepp så som HTML/CSS och har en hög motivation att lära dig mycket på kort tid.

Information om kodresan

Denna kurs är en del av 100 Tjejer Kodar i Barcelona – vår största kodresa för året med totalt fem parallella kurser och 100 deltagare. Kursen hålls på Valkiria Hub Space i Barcelona den 24-29 September. I kursavgiften ingår också flertalet event under veckan på plats i Spanien. Läs mer detaljer om lägret, boenden och event.

Hej, jag heter Emil Stenström

Jag kommer vara er lärare på denna kurs. Jag är en av grundarna till Kundo, en tjänst som är programmerad i samma teknik som jag lär ut på kursen.

Hej, jag heter Teresia Schullström

Jag kommer vara er lärare på denna kurs. Jag jobbar med UX och design av digitala tjänster på Avanza.

När

24-29 September 2017. Start 24 sept. kl 17.00 med välkomstevent, klasser pågår 25-29 sep. mellan 9-16.00.

Förkunskaper

Kursen är för nybörjare

Kurstimmar

30h

Vad ingår

Kursbiljett, välkomstmingel och avslutningsfest ingår. Boende, flyg och mat ingår ej.

Pris

6.800kr ex. moms

Väntelista

Fler kurser i Barcelona

Frontend Development with React.js

Webb, backend och Node.js

Bygg appar för iPhone med Swift

Game Development for Beginners