Utvecklas inom CSS och Javascript

Väntelista

Kursbeskrivning

Lär dig förverkliga design och interaktion för webben och hur man jobbar med modern frontendutveckling. Vi kommer att gå igenom hur man strukturerar kod med hjälp av atomic design och hur man jobbar modulärt för att göra koden återanvändbar. Fokus kommer att ligga på responsiv webbutveckling med CSS och Javascript.

Under kurser kommer vi att gå igenom mer avanceras CSS och grunderna i Javascript. Du kommer få en färdig responsiv design som vi tillsammans kommer att implementera med både enklare och mer utmanande element. Målet är att få fördjupade kunskaper inom webbutveckling och förberedda er för att jobba i både större och mindre projekt.

Efter veckan kommer du att ha din webbsida live på internet och förstå bättre vilken roll en frontendutvecklare har i ett webbprojekt.

Du kommer lära dig

Passar dig som

Som tidigare kan en del HTML och CSS men som vill ta nästa steg inom frontendutveckling och jobba mer modulärt och efter best practices. Du vill också utveckla dina kunskaper med JavaScript som vi kommer att gå igenom från grunden.

Information om Tjejer Kodar i Berlin

Denna kurs är en av två som ges under Tjejer Kodar i Berlin – en kodresa som går av stapeln 16-18 juni 2017. Kursen kommer att hållas på Betahaus i Berlin, ett av Berlins häftigaste co-workingsspace. Det kommer vara tre dagar fulla av programmering blandat med Berlins härliga kulturliv. I kursavgiften ingår det också ett event på plats. Läs mer detaljer om lägret, boenden och event.

Hej, jag heter Alexandra Bjelkholm

Jag har arbetat som frontend-utvecklare i 7 år och är anställd hos Vinnovera. Jag skrattar alltid åt mina egna skämt.

När

16-18 juni 2017. Klasser pågår mellan 9-16.00.

Var

Betahaus. Kreuzberg, Berlin.

Förkunskaper

Grundläggande kunskaper om HTML och CSS.

Kurstimmar

15h

Vad ingår

Kursbiljett och kvällsevent ingår. Boende, flyg och mat ingår ej.

Pris

6.400kr ink. moms (5.120kr ex. moms)

Väntelista

Fler kurser i Berlin

Bygg i en portfolio i HTML och CSS