GOTLAND 14 - 16 SEPTEMBER

Kom igång med Javascript

Intresselista

Detaljer

Om kursen

En nybörjarkurs i grunderna i Javascript. Krav på HTML och CSS kunskaper.

Lärare

Amelie Hellners

Var

Visby, Gotland. Kursen startar 9:00 den 14e och slutar kl 14:00 den 16e.

Kurstimmar

15h

Vad ingår

Kursbiljett, boende tre nätter på Fridhem, alla frukoster och luncher + en välkomstmiddag. Ej resa. Buss avgår 21:00 den 13e från Visby för transport till Fridhem.

Pris

6.000kr ink. moms.

Om campet

Välkommen till en helg på underbara Gotland. Den 14-16e september håller vi tillsammans med Svenska Spel en kodresa inom Javascript. Kursen är riktad till nybörjare som kan en del HTML och CSS sen innan och som vill börja lära sig Javascript.

Vi kommer tillsammans bo på fantastiska Fridhem som ligger precis vid havet söder om Visby. I biljetten ingår tre nätter på Fridhem, frukost och lunch under hela vistelsen. En välkomstmiddag ingår också.

Vi rekommenderar alla att åka till Visby den 13e september. Vi hämtar upp alla med buss från Visby kl 21:00 och tar er till Fridhem. Kursen startar klockan 9:00 den 14e september.

Om kursen

Kursen är för dig som vill börja bygga mer interaktiva webbsidor med Javascript och lära dig att använda API:er. Under kursen kommer du att få skapa en nyhetssajt som hämtar data och innehåll från ett externt API - Google News. Fokus under kursen är att förstå och använda grundläggande Javascript och programmerings koncept såsom if-satser, variabler och loopar.

Under kursen mixar vi föreläsningar med övningsuppgifter och tid för att bygga på din egna webbsida. Du kommer att få uppleva alla faser i ett webbprojekt och få förståelse för hur en modern webbsida är uppbyggd.

Du kommer att få ett skal av HTML och CSS av oss som vi kommer att utgå ifrån. Du behöver därför förstå HTML och CSS på en grundläggande nivå för att delta. Kanske har du tagit någon av våra tidigare kurser eller har gjort några online-kurser sedan tidigare.

Intresselista

Du kommer lära dig

Våra top 3 med Gotland

Havet

Flest soltimmar

Raukar

⚡Få nyheter först⚡

Vi släpper kontinuerligt event och kurser där man kan få testa och lära sig programmera. Skriv upp dig för att få informationen först.

Skriv upp dig