September 7 - minikurs i Stockholm

Intro till Open Source

Anmäl dig

Beskrivning

Denna minikurs passar dig som är nyfiken på att lära dig mer om open source, dvs öppet publicerad kod som flera personer eller organisationer kan nyttja och vidareutveckla. Under kvällen kommer Svenska Spel ge er en introduktion till vad open source är och hur du kan börja använda dig av andras kod samt själv bidra till open source projekt!

Efter introduktionen till open source kommer ni få prova på att koda i ett kollaborativt open source projekt i grupp. Inga tidigare förkunskaper om open source krävs för att delta men det är bra om du kan lite HTML och CSS samt har ett GitHub konto.

Eventet äger rum på Svenska Spels moderna kontor i Solna, precis vid Mall of Scandinavia. Detta blir ett roligt och lärorikt event där du jobbar på i egen takt och får stöd av kunniga programmerare på plats. Kom för en kväll av kodning och kul!

Vad du kommer lära dig

Vem passar detta för

Minikursen kräver inga förkunskaper inom open source. Du kan lite HTML och CSS och har ett GitHub konto.

Om eventet

Eventet är gratis och kommer att hållas på Svenska Spels kontor i Solna. Enklare mat och dryck kommer att erbjudas, meddela oss under registreringen om du har några allergier.

När

September 7, kl 18.00-21.00

Var

Evenemangsgatan 17, Solna, Stockholm

Detaljer

Minikursen är gratis och det kommer bjudas på dryck och tilltug under kvällen.

Anmäl dig