Kurser för grupper och företag

Börja koda - bli bättre på jobbet

Få prisförslag

Detaljer

För vem

Alla som känner att mer kunskap om programmering och teknik skulle underlätta ditt jobb. Du kan vara helt nybörjare eller vilja vidareutbilda dig.

Tidigare deltagare

Över 450+ personer utbildade på företag inom retail, bank, media och konsultverksamhet.

Varför lära sig koda

Bättre intern kommunikation.
Fler som deltar i tekniska diskussioner.
Högre självständighet.
Ökat tekniskt självförtroende.

Tekniker

HTML, CSS, Github, Javascript, React.

Kurser

Lär dig ta ett webbprojekt från idé till att vara live på internet – allt från nybörjare till mer avancerad.

Pris

Fråga om prisförslag

Kurser för företag och grupper

Nu gör vi också kurser för färdiga grupper – Yay! Kanske är ni ett gäng kollegor, en förening eller ett kvinnonätverk som vill lära er programmera? Vi tycker det är superkul att hjälpa företag att lyfta sin tekniska kompetens och öka antalet kvinnor som programmerar.

Vi tycker alla borde testa på lite programmering – oavsett yrke. Dels för att det är sjukt kul men också för att det leder till att fler tar plats i tekniska diskussioner på jobbet och att fler kan jobba mer självständigt. I förlängningen är vi övertygade om att det kommer leda till att vi skapar bättre digitala produkter och tjänster.

Under en kurs hos oss är du utvecklare. Du använder riktiga verktyg, plattformar, metoder och tekniker. Du kommer att lära dig hur du tar ett webbprojekt från idé till att det är live på internet.

Våra kurser är i olika format och passar alla nivåer, allt ifrån endagars prova-på-kurser till fem dagar av mer djupgående kunskap. Hör av er så föreslår vi en som passar din grupp och era behov. På våra kurser är alla välkomna!

Få prisförslag

Du kommer att lära dig