fbpx

BOOTCAMP PÅ DISTANS

- TILLSAMMANS MED TECHNIGO

Bli frontend utvecklare på 24 veckor.

FÅ RABATT PÅ KURSSTARTEN VÅREN 2022 ⚡️

Alla i Tjejer Kodar nätverket får 10% rabatt på ordinarie pris.

Läs mer om utbildningen här. 

Gör som hundratals andra och byt karriär med oss.

Tillsammans med vår systerorganisation Technigo driver vi ett remote bootcamp där vi hjälper dig att helt byta karriär till att jobba med frontend.

Dom senaste fyra åren har Technigo utbildat hundratals personer inom frontend utveckling och hjälpt dem in i branschen efteråt. Formatet är enkelt, varje vecka bygger du ett nytt projekt med hjälp av JavaScript och React. Technigos team och community ger hjälp och feedback. Efter avslutad utbildning har du byggt upp en portfolio att visa för potentiella arbetsgivare.

Utbildningen genomförs i mindre grupper med stort utrymme för att lära känna nya personer, samarbete och personlig utveckling.

Programmet är helt på distans och du kan delvis sätta dig eget schema.

Kort om Technigo

Technigo är grundat av grundarna till Tjejer Kodar, Sandra Hindskog och Hanna Pettersson. Programmet är öppet för alla med vi är stolta att ha 90% kvinnor bland våra studenter.

Som del av Tjejer Kodars community får du 10% rabatt på den ordinarie programavgift. Mejla oss på hello@tjejerkodar.se i samband med att du skickar din ansökan så ser vi till att rabatten blir avdragen på ditt pris.

Kursdetaljer

Kommande kursstart

11:e januari 2022.

Sista ansökningsdag

17:e november 2021. Ansökningar hanteras löpande så vi kan inte garantera att platser finns kvar på sista dagen.

TEKNIKER

Övergripande tekniker är HTML, CSS, JavaScript, React, Redux, Node.js.

FORMAT

24 veckors halvtidsstudier, allt online.  Flexibelt schema med träffar online. 

Jobbcoaching

Du kan addera jobbcoachning utöver programmet. Läs mer.

PRIS

62 000 SEK inkl. moms. Olika betalningsalternativ finns.  Tjejer Kodars community får 10% rabatt på ordinarie pris. Läs mer.

"Jag ville göra någonting mer kreativt och kunna skapa en hemsida från grunden"

Annika Ekström gick från en karriär inom försäljning till Frontend utvecklare när hon 2017 gick vårt Technigo Boot Camp. Annika är en av några fantastiska kvinnor som via Tjejer Kodar har vänt segel och nu satsar allt i techbranschen. Lär känna Annika, läs mer om hennes resa, hennes arbetsplats och varför hon valde att studera hos oss på Technigo.

Läs hela intervjun här 

LÄR KÄNNA ANNIKA!

Tidigare studenter