fbpx

Fatta tech-frukostar hösten 2021

OM MICROSERVICES OCH HUR DET FUNKAR I PRAKTIKEN

14:e oktober 08:00-08:40

Vad är Microservices egentligen och varför är det så hett just nu? Det får du reda på under denna frukost tillsammans med utvecklarna Annie, Lovisa och Anna från 84codes.

Icke-traditionella roller som bryggar tech, design och business

19:e oktober 08:00-08:40

Fullstack-utvecklare med fokus på sälj? Designer med fokus på affärstänk? Nu snackar vi jobb som rör om i grytan! Häng med på en morgon där vi får kul insikter från försäljningsbyrån Columbia Road. 

Livekodning:Så löser Mentimeter buggar

2:a november 08:00-08:40

Få direkt insikt i hur det kan se ut när en utvecklare löser buggar (= fel i koden). Sofia från Mentimeter kommer visa dig hur det ser ut från start till slut. 

Så landar du drömjobbet

4:e november 08:00-08:40

Få en inblick i hur en rekryteringsprocess ser ut med rekryteraren Aida från Mentimeter - från det att CV:et landar i inboxen hos företaget, till techtest fram tills det slutliga kontraktet är signerat.

Introduktion till JavaScript

9:e november 08:00-08:40

Har du provat HTML & CSS och är redo för att ta nästa steg? Då är denna frukost något för dig! Få inblick i världens mest populära programmeringsspråk JavaScript som bland annat kan göra din webbsida mer interaktiv.

Machine Learning och beteendemönster

16:e november 08:00-08:40

En supersmart mjukvara som tidigt kan identifiera riskspelande och generera personaliserad kommunikation? Ja, detta är något Svenska Spel har lyckats utveckla! Vi får reda på mer i detta webinar. 

Om ETL-utveckling och Business Intelligence

18:e november 08:00-08:40

Vi samlar in mängder med data, men vem är det egentligen som behandlar den och gör den värdefull? Där har en ETL-utvecklare ett stort finger med i spelet! Häng med på en frukost där vi få reda på mer om vad en ETL-utvecklare gör. 

Intro till agilt arbete

23:e november 08:00-08:40

Agilt arbete är en metodik som blivit allt mer populär, särskilt inom techbranschen. Häng med på denna frukost där agilcoachen Linda Trollsås ger en introduktion till arbetssättet, delar med sig av sina bästa tips och verktyg!

Innovation och framtidens foodtech

25:e november 08:00-08:40

Under denna morgon får vi träffa Sofie från innovationshuben ICAx och veta mer om just dessa saker, och hur man egentligen går från idé till handling och allt därimellan. 

⚡Få nyheter först⚡

Vi släpper kontinuerligt event och kurser där man kan få testa och lära sig programmera. Skriv upp dig för att få informationen först.