fbpx

Om ETL-utveckling och Business Intelligence

Fatta tech-frukost med Irene från Svenska Spel

18:e november 2021, 08:00-08:40

Dyk ned i yrket som ETL-utvecklare med oss!

Vi samlar in mängder med data, men vem är det egentligen som behandlar den och gör den värdefull? Där har en ETL-utvecklare ett stort finger med i spelet! Häng med på en frukost där vi få reda på mer om vad en ETL-utvecklare gör, och vad det är som gör yrket så spännande. 

Data som vi får in går igenom olika stadier och lagringar innan den hanteras av oss människor. Denna process kallas Extract, Transform och Load 👉 ETL. En ETL-utvecklare är alltså någon som gör det lättare att analysera och visualisera datan, och använder olika verktyg för att lyckas med detta. Detta är något du kommer att få reda mer på under denna frukost tillsammans med Irene!

Irene började sin karriär som IT-konsult i slutet på 90-talet, har jobbat som Java-utvecklare, med databasmodellering och systemdesign. Idag jobbar hon som ETL-utvecklare på Svenska Spel. Hon kommer berätta mer om ETL-utveckling som är en del av Business Intelligence, hur en arbetsdag kan se ut och vilka verktyg hon använder sig av. Du kan också ställa frågor till techrekryteraren Tora i Q&A-funktionen under frukostens gång. 

 

✌️  De 15 första som anmäler sig får ett Fatta tech-kit hemskickat ✌️ 

 

Du kan se och delta i webinaret från din mobil eller dator, helt kostnadsfritt. En inspelning kommer även att skickas ut till de som signat upp sig. Platserna är begränsade, det är först till kvarn som gäller. 

 

Vi ses där! 💃

Irene Marx Melin

ETL-utvecklare på Svenska Spel

FÖR VEM?

För dig som är nyfiken på att veta mer om vad ETL-utveckling är och hur man jobbar med det. 

PRIS

Det är helt kostnadsfritt att delta.

NÄR?

18:e november 08:00-08:40.

PLATS

Online via Zoom, länk skickas vid genomförd bokning av plats.

Organiserat av