fbpx

Livekodning: Så löser Mentimeter buggar

Fatta tech-frukost med Sofia från Mentimeter

2:a november 2021, 08:00-08:40

Välkommen på en frukost utöver det vanliga!

Få direkt insikt i hur det kan se ut när en utvecklare löser buggar (= fel i koden) på Mentimeter, från start till slut. Du kommer bland annat se hur de jobbar i Trello, hur kodmiljön ser ut och hur de jobbar med code reviews. Är du nyfiken på att se hur andra utvecklare jobbar är detta något du inte får missa!

Sofia Canclini, fullstack-utvecklare på Mentimeter, kommer att visa hur hon löser en bugg i deras system - från buggrapport till produktion. Du kommer att få steg för steg förklarat, samtidigt som hon lotsar dig igenom de olika verktygen som Mentimeter använder sig utav. Hon kommer även att berätta om hur de undersöker problemen och hittar buggarna, samt hur de prioriteras.

Detta webinar är ett ypperligt tillfälle för dig som vill se konkret hur andra utvecklare jobbar. Du behöver inte kunna koda själv för att delta! Passa på att ställ frågor under webinaret till Sofia. Under frukosten kan du även chatta med Engineering Manager Lena för jobbrelaterade frågor om Mentimeter.

✌️  De 15 första att anmäla sig  får ett Fatta tech-kit hemskickat ✌️ 

 

Du kan se och delta i webinaret från din mobil eller dator, helt kostnadsfritt. En inspelning kommer även att skickas ut till de som signat upp sig. Platserna begränsade, det är först till kvarn som gäller. 

Vi ses där! 💃

Sofia Canclini

Fullstack-utvecklare på Mentimeter

FÖR VEM?

För dig som är nyfiken på tech, hur en utvecklare jobbar. Du behöver inga förkunskaper inom kodning för att delta.

PRIS

Det är helt kostnadsfritt att delta.

NÄR?

2:a november 08:00-08:40.

PLATS

Online via Zoom, länk skickas vid genomförd bokning av plats.

Organiserat av