fbpx

Innovation och framtidens foodtech

Fatta tech-frukost med Sofie från ICA Gruppen

25:e november 2021, 08:00-08:40

Häng med på frukostsnack om morgondagens foodtech och hur innovationer skapas!

Städrobotar? Obemannade butiker? Upptäcka mogen frukt med hjälp av maskiner? 🤯 JA! Under denna morgon får vi träffa Sofie från innovationshuben ICAx och veta mer om hur dessa innovationer skapas, hur de går från idé till handling. En spännande morgon utöver det vanliga!

Sofie jobbar som x-lead på ICA Gruppens innovationshub och jobbar med spännande, futuriska projekt som involverar tech. Men hur jobbar man fram dessa innovationer, hur ser processen ut? Sofie kommer att berätta om hur hon och hennes team jobbar med just detta och ge oss några sneak peeks på projekt hon hjälpt till att ta fram. Du kan i vanlig ordning ställa frågor i Q&A-funktionen under webinarets gång, anonymt eller ej!

 


✌️  De 15 första att anmäla sig  får ett Fatta tech-kit hemskickat ✌️ 

 

Du kan se och delta i webinaret från din mobil eller dator, helt kostnadsfritt. En inspelning kommer även att skickas ut till de som signat upp sig. Platserna är begränsade, det är först till kvarn som gäller. 

Vi ses där! 💃

Sofie Karlsson

X-lead på ICA Gruppens innovationshub ICAx

FÖR VEM?

För dig som är nyfiken på innovationer och framtidens tech inom matbranschen, vilka möjligheter det finns inom branschen. Du behöver inga förkunskaper för att delta. 

PRIS

Det är helt kostnadsfritt att delta.

NÄR?

25:e november 08:00-08:40.

PLATS

Online via Zoom, länk skickas vid genomförd bokning av plats.

Organiserat av