fbpx

Så landar du drömjobbet

Fatta tech-frukost med Aida från Mentimeter

4:e november 2021, 08:00-08:40

Få de bästa tipsen från insidan med rekryteraren Aida!

I denna frukost avslöjar rekryteraren Aida vad hon och hennes team tittar på i en intervju och vad som är avgörande för att komma till nästa steg. Du får inblick i hur processen ser ut, från det att CV:et landar i deras inbox, till techtest fram tills det slutliga kontraktet är signerat. Ska du söka jobb eller är nyfiken på branschen är detta ett toppentillfälle!

På Mentimeter jobbar det fler än 100 personer, många inom en tech-roll. Aida är en av de rekryterare som har vart med i deras rekryteringsprocesser 💪. Vad kikar de på när du skickar in en ansökan? Vilka steg kan du förvänta dig att gå? Och hur viktigt är det att du klarar av techtestet egentligen? Du får reda på allt som är viktigt ur Mentimeters perspektiv, något du kan använda till din fördel när du själv ska söka jobb!

Passa på att ställa dina egna frågor under webinaret, anonymt eller ej. Vi har undanlagt extra tid för frågor under denna frukost ✨. Med i chatten hittar du också Aidas kollega Lena som hjälper till att svara på övriga frågor om Mentimeter. 

✌️  De 15 första att anmäla sig  får ett Fatta tech-kit hemskickat ✌️ 

Du kan se och delta i webinaret från din mobil eller dator, helt kostnadsfritt. En inspelning kommer även att skickas ut till de som signat upp sig. Platserna begränsade, det är först till kvarn som gäller. 

Vi ses där! 💃

Aida Berbic

Rekryterare på Mentimeter

FÖR VEM?

För dig som är nyfiken på hur rekryteringsprocessen ser ut i techbranschen, eller för dig som ska söka jobb.

PRIS

Det är helt kostnadsfritt att delta.

NÄR?

4:e november 08:00-08:40.

PLATS

Online via Zoom, länk skickas vid genomförd bokning av plats.

Organiserat av