fbpx

Få insikt i icke-traditionella roller som bryggar tech, design och business

Fatta tech-frukost med Emilia och Juuli från Columbia Road

19:e oktober 2021, 08:00-08:40

Under denna frukost dyker vi ned i spännande jobbroller på en digital försäljningsbyrå!

Fullstack-utvecklare med fokus på sälj? Designer med fokus på affärstänk? Nu snackar vi jobb som rör om i grytan! Häng med på en morgon där vi får kul insikter från Juuli och Emilia som jobbar på den digitala försäljningsbyrån Columbia Road. 

Under denna frukost får vi träffa utvecklaren Emilia som har inriktning på sälj, och Juuli som jobbar som Growth Designer. I sina roller jobbar de nära kunderna där teknik möter business, där gränserna suddas ut över de traditionella rollerna som utvecklare och designer. Få reda på mer om hur Juuli och Emilias arbetsdagar ser ut, var deras roller möts och hur det är att jobba på en digital försäljningsbyrå. Du kan förstås ställa frågor till Juuli och Emilia under frukosten, anonymt eller ej! OBS! Webinaret kommer att hållas på engelska. 


✌️  De 15 första att anmäla sig  får ett Fatta tech-kit hemskickat ✌️ 

 

Du kan se och delta i webinaret från din mobil eller dator, helt kostnadsfritt. En inspelning kommer även att skickas ut till de som signat upp sig. Platserna är begränsade, det är först till kvarn som gäller. 

 

Vi ses där! 💃

Juuli Kiiskinen

Senior Design Consultant på Columbia Road

Emilia Nicklasson

Associate Sales på Columbia Road

FÖR VEM?

För dig som nyfiken på hur det är att jobba på en digital försäljningsbyrå som Growth Designer och säljare med teknisk bakgrund. 

PRIS

Det är helt kostnadsfritt att delta.

NÄR?

19:e oktober 08:00-08:40.

PLATS

Online via Zoom, länk skickas vid genomförd bokning av plats.

Organiserat av