fbpx

LÄR DIG MOBPROGRAMMERA

Fatta tech-frukost med Matilda och Maksymilian från Technigo

14:e September 2021, 08:00-08:40 

Välkommen på en interaktiv morgon där vi kommer igång med mobprogrammering!

Mobprogrammering är när två eller flera kodar tillsammans på samma problem i realtid, antingen online eller på plats. Det är en populär arbetsmetod och används flitigt i dagens tech-team. I detta frukostwebinar får du reda på hur mobprogrammering fungerar, vilka verktyg du kan använda dig av och vilka principer som gäller! 💥

 Att programmera tillsammans har visat sig vara både utvecklande och givande, och många gånger mer effektivt för att lösa kod-problem än att sitta ensam. I detta webinar kommer Matilda och Maksymilian introducera dig för mobprogrammering, efter föreläsningen kommer du att ha all kunskap för att kicka igång med det på din egna dator tillsammans med andra. Ställ frågor under webinaret i vår Q&A-funktion, eller på förhand via anmälningsformuläret 🥳. 

Alla är välkomna att delta på frukosten, men det är bra om du har förståelse för HTML & CSS och skrivit någon rad i en kodeditor ex. Visual Studio Code 👩🏻‍💻OBS! Maksymilian och Matilda kommer att hålla webinaret på engelska. 


✌️  De 15 första att anmäla sig  får ett Fatta tech-kit hemskickat ✌️ 

 

Du kan se och delta i webinaret från din mobil eller dator, helt kostnadsfritt. En inspelning kommer även att skickas ut till de som signat upp sig. Platserna är begränsade, det är först till kvarn som gäller. 

 

Vi ses där! 💃

Matilda Arvidsson

Kodcoach på Technigo

Maksymilian Olszewski

Kodcoach på Technigo

FÖR VEM?

För dig som är nyfiken på hur man kan programmera flera tillsammans på samma projekt, nybörjare som kunnig. 

PRIS

Det är helt kostnadsfritt att delta.

NÄR?

14:e september 08:00-08:40.

PLATS

Online via Zoom, länk skickas vid genomförd bokning av plats. 

Organiserat av