fbpx

Machine Learning och beteendemönster

Fatta tech-frukost med Annika och Judit från Svenska Spel

16:e november 2021, 08:00-08:40

Välkommen på en spännande frukost om Machine Learning!

En supersmart mjukvara som tidigt kan identifiera riskspelande och generera personaliserad kommunikation? Detta är precis vad Svenska Spels verktyg "Min spelkoll" kan göra! Häng med på en spännande morgon där vi får reda på mer om hur Svenska spels Machine Learning-arbete resulterat i en mjukvara som revolutionerat branschen 🚀. 

"Min Spelkoll" är en mjukvara som numera används av statliga spelbolag i Norge, Frankrike, Sverige och Schweiz där uppemot 6 MILJONER spelare analyserats sedan lanseringen 2007. Tack vare stora mängder data kan "Min Spelkoll" med hjälp av algoritmer upptäcka riskspelare - och ge dessa personer insikt och motivation till att ändra sitt beteende. 

Under denna frukost kommer site manager Annika och projektledare Judit berätta mer om hur "Min Spelkoll" fungerar och hur det utvecklats. Du kommer att få veta mer om hur Svenska Spel arbetar med Machine Learning och verktygen "Min Spelkoll".

 

✌️  De 15 första som anmäler sig får ett Fatta tech-kit hemskickat ✌️ 

 

Du kan se och delta i webinaret från din mobil eller dator, helt kostnadsfritt. En inspelning kommer även att skickas ut till de som signat upp sig. Platserna är begränsade, det är först till kvarn som gäller. 

 

Vi ses där! 💃

Annika Hjälm

Site manager för Playscan på Svenska Spel

Judit Torstensson

Projekt-och utvecklingsledare för Playscan på Svenska Spel

FÖR VEM?

För dig som är nyfiken på xx

PRIS

Det är helt kostnadsfritt att delta.

NÄR?

16:e november 08:00-08:40.

PLATS

Online via Zoom, länk skickas vid genomförd bokning av plats.

Organiserat av