fbpx

OM ATT VÅGA BYTA RIKTNING OCH KARRIÄR

Fatta tech-frukost med Technigo-alumnen Emma

16:e september 2021, 08:00-08:40

Välkommen på en frukost där vi snackar karriärsskifte!

Emma kände sig fast i gamla rutiner i ett jobb som inte längre utmanade henne. När hon fick testa på kodning i en tvådagars-kurs tändes en gnista - tänk om webbutveckling var något för henne? 💭 Häng med på denna frukost där vi får veta mer om Emmas resa till att bli utvecklare och vilka tips och lärdomar hon har samlat på sig under vägen!

Emma startade sin karriär inom kommunikation men har nu sadlat om till frontend-utvecklare och jobbar som IT-konsult på Consid AB. Ta reda på hur det var att byta karriär från en bransch till en annan, vilka utmaningar hon har stött på och vilka möjligheter som öppnats upp efter skiftet. Allt det som Emma önskade att hon visste innan hon bytte karriär, kommer här serverat på ett fat till oss 😍. YAY!

Karriärscoachen Petra från Technigo kommer att finnas med i chatten för att svara på frågor kring rekrytering. Passa på att ställ massa frågor till Emma under detta webinar, vi styr skutan efter era frågor - anonymt eller ej 🌟.  

 

✌️  De 15 första att anmäla sig  får ett Fatta tech-kit hemskickat ✌️ 

 

Du kan se och delta i webinaret från din mobil eller dator, helt kostnadsfritt. En inspelning kommer även att skickas ut till de som signat upp sig. Platserna är begränsade, det är först till kvarn som gäller. 

 

Vi ses där! 💃

Emma Urman

IT-konsult på Consid AB & Technigo-alumn

FÖR VEM?

För dig som lurar på ett karriärsskifte, nyfiken på techbranschen eller bara vill bli inspirerad 🌟 .

PRIS

Det är helt kostnadsfritt att delta.

NÄR?

16:e september 08:00-08:40.

PLATS

Online via Zoom, länk skickas vid genomförd bokning av plats.

Organiserat av