fbpx

OM MICROSERVICES OCH HUR DET FUNKAR I PRAKTIKEN

Fatta tech-frukost med Anna, Lovisa och Annie från 84codes

14:e oktober 2021, 08:00-08:40

Nu greppar vi begreppet Microservice tillsammans!

Vad är Microservices egentligen och varför är det så hett just nu? Det får du reda på under denna frukost tillsammans med Annie, Lovisa och Anna från 84codes. I slutet av frukosten kan du testa på denna typ av arkitektur på din egen dator med några få rader kod! 

På 84codes jobbar man med att förenkla infrastrukturen i molnet för utvecklare. Det gör de bland annat med hjälp av en mjukvara som heter RabbitMQ. RabbitMQ är en meddelandeköserver som innehar en central del i en Microservice arkitektur där den tar emot och levererar meddelanden mellan appar. 

Under denna frukost kommer du få veta mer om vad Microservices är, vilka svårigheter och coola möjligheter det skapar samt få en inblick i hur det faktiskt fungerar i praktiken. Såklart får du också veta mer om tjejerna på 84codes så passa på att ställ frågor i vår Q&A-funktion under föreläsningens gång!

Varmt välkommen att delta, programmerare som icke-programmerare 🚀. 


✌️  De 15 första att anmäla sig  får ett Fatta tech-kit hemskickat ✌️ 

 

Du kan se och delta i webinaret från din mobil eller dator, helt kostnadsfritt. En inspelning kommer även att skickas ut till de som signat upp sig. Platserna är begränsade, det är först till kvarn som gäller. 

Vi ses där! 💃

Anna Burman

COO & Compliance Manager på 84codes

Annie Blomgren

Technical Support Engineer på 84codes

Lovisa Johansson

CMO på 84codes

FÖRKUNSKAPER?

Inga förkunskaper krävs. 

PRIS

Det är kostnadsfritt att delta. 

NÄR?

14:e oktober 08:00-08:40.

PLATS

Online via Zoom, länk skickas vid genomförd bokning av plats.

Organiserat av