fbpx


HÖSTEN 2020

-

Intervju-coachning

Vi vill matcha rekryterare & arbetssökande inom tech

Det kämpigt för många just nu, du känner säkert någon eller har det själv  svårt med att hitta jobb på grund av Covid-19. Vi kan inte vända ekonomin eller stoppa viruset - men vi kan peppa, vässa kompetensen och öka kontaktnätet tills dess att det vänder igen. Vi vill alltså matcha rekryterare som har lite mindre att göra i dessa tider och arbetssökande för en värdefull intervju-coachning - en fake intervju helt enkelt men med riktiga aktörer inblandade. 

FÖR VEM?

För rekryterare verksamma inom tech och arbetssökande inom tech

NÄR?

Intervju-träningen kommer ske främst under hösten , helt online och helt gratis. 

HUR?

Du fyller i intresseanmälan & utefter dina uppgifter försöker vi hitta en relevant match. Mer information skickas ut via mail när du fyllt i din ansökan.  

HUR MÅNGA GÅNGER?

Vi siktar in oss på att kunna delge minst en match till varje person. 

Fördelar med att delta

  • Kunskapsutbyte från båda sidor

  • Bredda ditt kontaktnät

  • Förbered dig som jobbsökande

  • PEPP i jobbiga tider

Säg hej till Petra!

Petra kommer att hjälpa till i denna matchning av rekryterare och arbetssökande verksamma i tech-branschen. Hon jobbar själv som rekryterare på Technigo och har värdefull erfarenhet i bagaget. 

Efter att du har fyllt i din intresseanmälan kommer Petra att ta kontakt med dig, kanske för fler frågor eller ge ett direkt förslag på en matchning. 

Skulle du ha frågor kring matchningen är du varmt välkommen att ställa dem till Petra@technigo.io. 

⚡Få nyheter först⚡

Vi släpper kontinuerligt event och kurser där man kan få testa och lära sig programmera. Skriv upp dig för att få informationen först.